U bent hier:

Book of Many

Concert Jazz en blues

De band rond zanger Gregory Frateur is helemaal terug met hun nieuwste langspeler Book of Many. Book of Many wordt gekenmerkt door weidse ballades, bezwerende trips en verstilde vertellingen.
 

Opgenomen in de Franse Ardèche tussen het gezang van de krekels, ontspringt Book of Many als een rivier die uit haar oevers treedt, beddingen verlegt, in stroomversnelling gaat, als een waterval het diepe induikt om in stilte verder te dwalen. Meanderend, op zoek naar de zee waar de horizon verlangt naar de zon. Book of Many herbergt songs over onvoorwaardelijke liefde, schuld, oorlog, verlies en hoop. Hoe donker Dez Mona zich ook kan kleden, hoop blijft centraal staan in hun rijk repertoire.
 

Frateur laat zich voor deze Book of Many tournee omringen door accordionist Roel Van Camp, gitarist Sjoerd Bruil en pianist/gitarist Tom Pintens.
 

"Tijdens het Book of Many release concert komt Dez Mona passioneel en meeslepend uit de hoek...Frateur walste dermate in vervoering over het podium dat je even geloofde dat hij ter plekke, als een soort engel, ten hemel zou stijgen...Gaan kijken is de boodschap." (Focus Knack)
 

"Intens. Dat is het enige accurate woord dat Dez Mona's concert kan beschrijven.“ (Enola.be)
 

"We kunnen gerust zijn de toekomst van Dez Mona is verzekerd. De band wist ons eens te meer in vervoering te brengen met een intens, donker, bezwerend, heerlijk concert.“ (Popkenner.be)

Info

Waar CC De Werft
Werft 32
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 20 november 2019
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Werft
Contact info.dewerft@geel.be