U bent hier:

Bollylicious // Sitara - GEANNULEERD

Een poort naar een feeëriek verleden
Gratis inleiding door Karlien De Savoye om 19u15
‘Sitara’ voert je mee naar de sfeer van een Indische Mehfil, een artistieke bijeenkomst vol lyrische poëzie en hoofse pracht en praal, die traditioneel opgevoerd werd in een intieme setting voor de royale elite. Deze in vergetelheid geraakte Indische hofcultuur wordt in ‘Sitara’ in een hedendaags kleedje gestopt. Verwacht je aan een bedwelmende avond in een nostalgische Indische sfeer met meeslepende muziek, schitterende kostuums en Indische knipoogjes.

Bollylicious brengt een unieke mix van Bollywood, Indische klassieke dansvormen en gipsydansen uit Rajasthan, zowel puur als in combinatie met verschillende andere genres.


‘Bollylicious is een Gents geheim wapen tegen verzuring en donkere gedachten. Elk theater, élk festival van de hedendaagse dans, zou hun voorstellingen moeten programmeren!’ (Alain Platel)


Tip

Leer zelf Indisch dansen met één van de Bollylicious-dansers. Met je ticket kan je vervolgens ‘Sitara’ gratis bijwonen.
drie lessen vanaf woensdag 10 maart// 19u-20u15 // € 60, incl. ticket voor ‘Sitara'.

Wist je dat...


danseres Ayla Joncheere een postdoc-onderzoeker aan de UGent is? Zo organiseerde ze onlangs een internationale conferentie in Jodhpur rond 'performing arts of Rajasthan'. De academici (met vakgebieden als taal en antropologie) ontmoetten er 60 artiesten en 100 deelnemers.
danseres Laura Neyskens deze zomer voor de Staatsoper Unter den Linden in Berlijn heeft gewerkt? Ze was er rehearsal director voor tien dansers die er Wagners 'Der Ring des Nibelungen' brachten onder leiding van Daniel Barenboim.
na allerlei presentaties in Groot-Brittannië in de lente, Bollylicious deze winter opnieuw een tournee in India heeft?
ze voor hun tweede show 'Sitara' een vijfde danser gevonden hebben? Welkom, Julie Thomas!
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Contact info@ccdewerf.be
053 72 38 11