U bent hier:

Bollylicious (Indische dans)

+1 punt

Dansvoorstelling Volksdans en werelddans

Bollylicious brengt een opzwepende Indische dansvoorstelling met veel humor, meeslepende muziek, kleurrijke kostuums en een goede dosis glitter and glamour. Dit Gents collectief brengt een originele interpretatie van de Bollywood dansstijl, waarbij authenticiteit en ambiance hand in hand gaan. Gesteund door Alain Platel wil Bollylicious deze energieke dansvorm, die een hoog 'feel good'-gehalte met zich meedraagt, meer onder de aandacht brengen en tot een hoger niveau tillen.
Hun dans techniciteit werd opgemerkt tot in India, met meerdere tournees en een optreden voor bollywood ster Amitabh Bachchan tot gevolg. Men vond de kijk van deze jonge Europeanen op hun dansvormen heel innovatief. Bollylicious werd alom geprezen in het land dat hen zo inspireerde.
Bollylicious trad op voor Koning Filip en Koningin Mathilde, enkele ministers, de hele Belgische delegatie en meer dan 500 voorname Indische gasten. Verwonderd over de Belgische nationaliteit van de - authentiek uitziende Bollywood dansers - concludeerde Koning Filip met trots: “Dus de B van Bollylicious staat ook voor de B van België!”
Choreografie en dans: Tom Decuyper, Ayla Joncheere, Laura Neyskens, Sooraj Subramaniam
Productie: Maghenta
www.bollylicious.org

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Pupillensite
Graanmarkt 1
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 21 augustus 2020
Prijs
Basistarief: 12,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Koer en Toer
Trefwoorden InDeKijkerAalstBeUiT

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS