U bent hier:

BOKS

Dansvoorstelling Moderne dans

Twee personen ontdekken dat ze vastzitten in een kleine ruimte, een box. Ze raken niet meer van elkaar af. Er is verwarring, angst en onwennigheid. Stilaan groeien ze naar elkaar toe met de nodige spanningen, botsingen, strelingen en emoties. Onwennig gewoel ontaardt in gelach en aanstekelijk amusement.

 

BOKS is een fysieke voorstelling met een origineel gecomponeerde soundscape die live gecreëerd wordt, een danstheatervoorstelling over een zoektocht naar de ander en samenzijn. Theater De Spiegel maakt muziektheater voor de allerjongsten.

 

Acteurs en muzikanten spelen met figuren, ruimte, muziek én publiek (we zitten mee op de scène). Dit heerlijke samenspel leidt tot knusse en hartverwarmende voorstellingen, een ware ontdekkingsruimte voor de allerkleinsten.

 

Workshop BOKS

Na de voorstelling samen met de spelers aan de slag? Hoe beweeg je in een beperkte ruimte en welk geluid kan daarbij horen? De opdrachten zijn geïnspireerd op visuele beelden uit de voorstelling BOKS. De workshop gaat door na de eerste voorstelling, om 12 uur en duurt ongeveer 50 minuten. 

Info

Waar CC De Werft
Werft 32
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Werft
Contact info.dewerft@geel.be
Trefwoorden early arts