U bent hier:

Bokal lokal

+1 punt

samen fruit plukken en verwerken. Wat is er nu gezelliger dan samen koken? We beginnen de dag met een fikse wandeling waarbij we verschillende openbare- en privétuinen bezoeken en verschillende soorten vruchten en fruitsoorten plukken.
samen fruit plukken en verwerken.Wat is er nu gezelliger dan samen koken? We beginnen de dag met een fikse wandeling waarbij we verschillende openbare- en privétuinen bezoeken waar we verschillende soorten vruchten en fruitsoorten kunnen plukken.
Met onze oogst komen we dan samen in de keuken van Dkantine en maken we hiermee confituren en andere gerechten die voor langere tijd bewaard kunnen worden. Op het einde van de dag krijg je enkele bokalen mee naar huis om in de komende winter van te smullen.
Afspraak in Dkantine van GC De kroon maar inschrijven is verplicht bij Maud Vanderkerken, mvanderkerken@berchem.brussels, koning Albertlaan 33, 02/563 59 20. Je kan maar voor één van beide dagen inschrijven omdat de plaatsen heel beperkt zijn.

Info

Waar GC De Kroon
J.B. Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 12 september 2019
Prijs

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie GC De Kroon
Contact dekroon@vgc.be
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden één taalicoon, vgc
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS