U bent hier:

Boekpresentatie Pieter Vermeersch

Lezing of congres Kunst en kunsteducatie

Parallel aan de tentoonstelling 'Pieter Vermeersch' verschijnt op vrijdag 12 juli een nieuwe publicatie rond het werk van de kunstenaar. 'Variations' geeft een volledig overzicht van Vermeersch’ oeuvre en bevat een ruime selectie van schilderkunstige werken (doek, steen, fotografie, muurschilderingen), schetsen en installaties. Het boek brengt zijn werk op een verrassende manier naar voren en is thematisch georganiseerd: elke katern van het boek beslaat een thema of werk uit Vermeersch' oeuvre. Ook zijn grote solotentoonstelling in M – Museum Leuven komt aan bod. Er bestaan zeven verschillende covers van het boek, gedrukt in een andere, door Vermeersch bepaalde, kleurenvariatie.
De prachtige layout van de publicatie is het werk van de gerenommeerde designers Mevis & Van Deursen. De publicatie werd samengesteld door Moritz Küng en bevat teksten van François Piron, Kersten Geers en Dieter Roelstraete.

Het boek wordt op vrijdag 12 juli officieel voorgesteld in M. Moritz Küng gaat in gesprek met Pieter Vermeersch. We sluiten de avond af met een drankje op het dakterras van M.

PRAKTISCH
> Vr 12.07 | 19:30 - 22:00
> Locatie: M – Museum Leuven
> Gratis
> Inschrijven via info@ludion.be

De tentoonstelling is die avond uitzonderlijk tot 19:30 te bezoeken.


Meer info: https://www.mleuven.be/boekpresentatie-pieter-vermeersch

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar M – Museum Leuven
Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 12 juli 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Links