U bent hier:

Boeiende reisreportage : Iran, een tip van de sluier

Film Documentaires en reportages

Iran, één land, twee gezichten... We kennen Iran voornamelijk van de media, maar wie er ooit is geweest, keert huiswaarts met een totaal ander beeld Wereldreiziger Grégory Lewyllie (Ieper) brengt verslag uit van zijn tweede bezoek aan het mysterieuse land.
Hij heeft kunnen vaststellen dat er een nieuwe wind waait doorheen het land. In deze foto-filmreportage reist hij per fiets en openbaar vervoer achter de schermen van Iran, en laat ons een verrassend mooi en divers land zien. Via prachtige beelden slaagt hij er wonderwel in een tip van de sluier op te lichten. Hij zoomt in op de rijke geschiedenis van het Perzische Rijk en staat stil bij enkele bijzondere scharniermomenten die tot op de dag van vandaag hun stempel drukken op het hedendaagse Iran. Laat je onderdompelen in een tijdsdocument dat balanceert tussen heden en verleden. Een unieke, niet te missen reisreportage! Waarbij de eindconclusie zal zijn : onbekend is onbemind. En waar we zaken te zien krijgen die vaak de media niet halen.
VOOR DEZE REPORTAGE MOET NIET VOORAF INGESCHREVEN WORDEN, MAAR ALS JE TOCH ZINNENS BENT OM TE KOMEN ZIEN, DAN KAN JE TOCH BEST JE KOMST CONFIRMEREN OP E-MAIL : pasar.wortegem.petegem@gmail.com
Hartelijk dank hiervoor!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC Schoolke
Moregemplein 26
9790 Wortegem-Petegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 30 maart 2018
Prijs
Basistarief: 5,00 €; niet leden Pasar: 5,00 €; leden Pasar: 3,00 €
€ 5,0
Organisatie Pasar Wortegem-Petegem
Contact pasar.wortegem.petegem@gmail.com