U bent hier:

BOBBIE TRAKSEL | KUURNE-BRUSSEL-KUURNE, 10 JAAR LATER!

+1 punt

Dag op dag 10 jaar geleden won Bobbie Traksel de barre Kuurne-Brussel-Kuurne.
"Het is zondag 28 februari 2010. De regen komt met bakken uit de Vlaamse lucht. De rukwinden blazen ons bijna van de fiets. Vele renners geven het op tijdens deze 63e editie van de wielerklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne. Ik vecht tot het uiterste en kom als eerste over de finish. Het urenlange afzien wordt beloond met euforie, want het wordt mijn mooiste overwinning ooit. Een heftige, maar schitterende ervaring om nooit te vergeten!"
Bobbie Traksel neemt je mee in zijn verhaal, met origineel beeldmateriaal en geluidsfragmenten beleef je deze bizzare koers. In een tocht van 90 minuten sleurt hij je mee op zijn fiets doorheen de barre en helse omstandigheden. Een persoonlijk verhaal door de ogen van de sympathieke Nederlandse wielrenner en winnaar van deze historische editie. Exact dag op dag 10 jaar na datum trekt hij je mee in zijn overwinning.
Alsof je zelf op de fiets zit!

Dit alles bij de start van het Kuurne-Brussel-Kuurne weekend, in de Sint Pieterszaal recht aan de finish... Een niet te missen verhaal en voorstelling voor elke wielerliefhebber en al zeker voor iedereen die deze helse rit nog eens wil meemaken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Pieterszaal
Brugsesteenweg 311
8520 Kuurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 8,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 1,6

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Vrijetijdsdienst Kuurne
Contact tickets@kuurne.be
056362050
Trefwoorden Kuurne-Brussel-Kuurne, Sport, Lezing, Bobbie Traksel, KBK Cyclo

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS