U bent hier:

Bob Dylan 80

Concert Pop en rock

Voormalig Nieuwe Snaar icoon Jan De Smet neemt je mee op een unieke trip langs alle geheime kamers van het Bob Dylan-universum. ‘Nobody Sings Dylan Like Dylan’ maar Jan doet het toch, helemaal solo.
Special Bob Dylan: It ain’t me babe… dat ben ik niet…


Op 25 april wordt Bob Dylan 80 jaar! Een onbeschrijfelijk rijk gevulde carrière van om en bij de 60 jaar gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Keerzijde van de medaille is natuurlijk dat iedereen wel eens een graantje wil meepikken in de slipstream van de grote successen en dat leidde tot zowel mooie, nieuwe interpretaties van de Dylan-composities als tot covers die we eerder met de slappe lach naar de kringloop zouden brengen. Wel, laat dat nu net de opdracht van het Rariteitenkabinet zijn.


Wist je dat Dylan gecoverd is door (o.a.) Frank Zappa, Julie London, Neil Innes, Spike Jones, James Last, Mae West, Telly Savalas (Kojak), Franky Valli & The Four seasons, Hugo Montenegro, Duane Eddy, Christiane van den Wyngaert (opperrechter strafhof Den Haag), Hugues Aufrey…   


Ook Jazzensembles, Strijkkwartetten en Synthesizerfreaks hebben zich te goed gedaan aan diverse Dylan-composities. De meest Hilarische , Onwaarschijnlijke en Hoe-Is-Het-In-Godsnaam-Mogelijke tracks worden verzamelt in deze Rariteiten-special. Jan De Smet begeleidt je in deze geheime kamers van het Dylan-universum. Meteen wordt de aloude boutade ‘Nobody Sings Dylan Like Dylan’ meer dan ooit bevestigd!


Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal.


Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.


We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.

- Voel je je ziek? Blijf thuis!

- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  

- Draag een mondmasker.

- Houd 1,5 m afstand.

Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).


Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.

Info

Links
Waar GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel
Wanneer
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 20,00; voorverkoop: € 18,00
€ 20,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de zandloper