U bent hier:

Bo4Kids voorleesavond

7 jaar

Lezing of congres Fictie

Op vier donderdagen in juli en augustus organiseert Beaufort04 een gratis voorleesmoment van het boekje Freek, Faun en Wind voor kinderen vanaf 7 jaar. Plaats van afspraak is het Sint-Andréstrand in Oostduinkerke, aan de indrukwekkende sculptuur The Wanderer van kunstenares Melita Couta. Het strand wordt speciaal voor de gelegenheid verwarmd met vuurkorven.
Op 4 donderdagen in juli en augustus organiseert Beaufort04 een voorleesmoment van het boekje Freek, Faun en Wind voor kinderen vanaf 7 jaar. Plaats van afspraak is het Sint-Andréstrand in Oostduinkerke, aan de indrukwekkende sculptuur The Wanderer van kunstenares Melita Couta. Het is op dit beeld dat schrijver Do Van Ranst en illustrator Benjamin Leroy hun verhaal inspireerden. Om de kinderen helemaal in de sfeer onder te dompelen, wordt het strand speciaal voor de gelegenheid verwarmd met vuurkorven.

Freek, Faun en Wind gaat over een jongetje dat zijn vader haast nooit ziet – hij brengt al zijn tijd door op het strand. Freek vindt het maar niks, tot hij op een dag besluit zijn vader ‘s een bezoekje te brengen…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-André-strand Oostduinkerke
Gillis Scottlaan 1
8670 Oostduinkerke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 juli 2012 tot 23 augustus 2012
Leeftijd 7+
Prijs gratis
Organisatie Beaufort04
Contact info@beaufort04.be
Links
Trefwoorden Beaufort04
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Bo4Kids voorleesavond op UiTmetVlieg.be