U bent hier:

Blues night

King of the World
Sinds de oprichting begin 2012 is het snel gegaan met “King of the World“. In korte tijd bouwde de band via de albums “Can’t Go Home” (2013), “KOTW” (2014), “Live at Paradiso” (2015) en Cincinnati (2016) zijn reputatie in het Nederlandse blues- en roots circuit. Met een moderne benadering van de blues-, rhythm & roots-muziek ontwikkelde de band een stijl waarnaar gerefereerd word als de “King of the World sound”. Eigen composities waarin meerstemmige zang en de unieke solisten, hammond en gitaar, een grote rol spelen. Met zoveel muzikale ervaring, opgedaan bij artiesten als Snowy White (UK), Monster Mike Welch (USA), Matt Schofield (UK), Sue Foley (USA), Deborah, Coleman (USA), David Gogo (CAN), JB Meijers (NL) en vele andere, zijn de vier muzikanten van King of the World geworden tot een hecht collectief dat een begrip is geworden in de Nederlandse muziek scene.
Jan James
Al vanaf het begin van haar loopbaan wordt zangeres Jan James al achtervolgd door vergelijkingen tussen haar en Janis Joplin. Reden hiervoor is haar rol als Janis Joplin in het Royal George Theater in Chicago tijdens een theatervoorstelling die gebaseerd was op Joplin’s songs en brieven.
James is echter meer dan een kopie van Janis Joplin. Jan James brengt haar verhalen op een heel emotionele manier en laat je met haar stem voelen wat haar blues betekenen. Fans van haar eerder werk zullen haar stijl herkennen en de dingen die haar sound zo succesvol maken. Zij die Jan James pas nu ontdekken, zullen zeker aangetrokken worden door haar unieke en natuurlijke talent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont-Achel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 16,50 €; Abonnement (min. 4 tickets): 14,00 €; Groepskorting: 14,50 €
€ 16,5
Reservaties
Organisatie Stadsbestuur Hamont-Achel
Contact 011510502