U bent hier:

Blood Red Throne, Carrion en Club Klunen dj's

+1 punt

Concert Pop en rock

Norwegian death metal kings Blood Red Throne vieren hun 21-jarig bestaan met een negende album ‘Fit To Kill’ dat op vrijdag 13 september verschijnt. De band werd in de jaren ’90 opgericht door gitarist Daniel "Død" Olaisen, toentertijd aan de slag in Satyricon. Blood Red Throne staat gekend voor energieke live shows en tourde al de hele wereld rond, als headliner, maar ook als support van onder andere Dimmu Borgir, Enslaved, Suffocationen Cryptopsy. Daarnaast stonden de Noren op festivals als Wacken Open Air, Hellfest en 70.000 Tons of Metal.
Het Gentse Carrion staat voor snelle drums, stompende riffs en zware vocalen, gecombineerd met groovende, epische touches. Het vijftal heeft een stevige livereputatie en legde zijn death metal al vast op albums ‘Revelations’ (2012) en ‘Time To Suffer’ (Mighty Music, 2019). In 2016 stond Carrion op Wacken. Een jaar later mocht de band aantreden op Metal Days.

Dat het Meetjesland een sterke metal scene heeft, is voor een stukje te danken aan de mannen van Club Klunen die al jarenlang een vaste waarde zijn in het lokale harde gitaargeweld. Het begon allemaal met een metalfuif in muziekclub N9... now they're back!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 25 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €; VVK: 12,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,75

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekclub N9
Links
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS