U bent hier:

Bloedinzameling Tienen

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Overal in Vlaanderen zamelen we continu bloed in. Niet alleen voor heel veel zieke mensen is dit van levensbelang. Ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen is er vaak heel wat bloed nodig om levens te redden. Daarom is het belangrijk dat we altijd voldoende bloed in voorraad hebben. Wij staan in voor de continue bevoorrading van ziekenhuizen in Vlaanderen met veilige bloedproducten.
Ben je 18 of ouder en verkeer je in goede gezondheid? Perfect! Aarzel geen seconde en word donor. Goed om te weten: als je voor je 66ste een eerste keer doneert, kan je het blijven doen maar mag je laatste donatie niet langer dan 3 jaar geleden zijn. Help Helpen het vraagt amper een klein uurtje van je tijd en je kan er zomaar het leven van iemand mee redden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Schakel
Withuisstraat 22
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 augustus 2020 tot 2 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Rode Kruis Vlaanderen - Afdeling Tienen
Contact bloed@tienen.rodekruis.be
Trefwoorden bevestigd2020