U bent hier:

Blind Date. Portretten met blikken en blozen - verlenging expo tot 05.04.2021.

Portretten uit de renaissance en de barok, wat moeten we met die lang vergeten mensen van eeuwen geleden? Ze staren ons aan, soms met een monkellachje, of negeren ons compleet. Zonder een woord te zeggen. Toch hebben ze ons zo veel te vertellen. Over hun boeiende levens, wie ze waren, of hoopten te zijn. Laat je ogen over de werken dwalen en ontdek hoeveel hints erin verborgen zitten.
De Phoebus Foundation bezit een schat aan zulke portretten, zo veel en divers dat ze samen met het Snijders&Rockoxhuis een tentoonstelling kon samenstellen die het genre van de portretschilderkunst in al zijn facetten belicht: van selfie tot groepsportret. De tentoonstelling vindt plaats op vier locaties in de Antwerpse binnenstad.

Ga face to face met mensen die je zelf zou kunnen zijn. Waag je aan een blind date.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Museum Rockoxhuis
Keizerstraat 10-12
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 10,00 €; 60+ / groepen: 8,00 €; KBC bankkaart: 4,00 €; online ticket Basis / 1 euro goedkoper: 9,00 €; onine ticket Groep of 60+ / 1 euro goedkoper: 7,00 €; museumpassmusées: 0,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Katoen Natie / The Phoebus Foundation
Trefwoorden museumpassmusees, Museumpas
Verschenen artikels Ga meer UiT | Tips en kalender voor 16-26 (BILL)
7 expo’s die het voorjaar kleuren (BILL)

Heb je al een museumpas?

Met een museumpas bezoek je deze expo gratis of met een fikse korting.

Ontdek 'm hier