U bent hier:

Blijf in uw kot

+1 punt

Tentoonstelling Samenleving

Een bijzondere periode van isolement, quarantaine, telewerken, grafieken, ... kortom: Corona! Meer dan ooit gaan mensen hiermee creatief aan de slag. Daarom deze oproep: maak een cartoon, tekening, gedicht, schilderij of foto die deze periode kenmerkt voor jou. We doen niet alleen een oproep naar kunstenaars, maar ook naar digitale media en muzikanten.
CORONA IN BERLARE
Hoe ziet jouw thuiskantoor eruit? Heb je filmpjes van het applaus in de straat voor de zorgverleners? Worden er acties om ouderen en hulpbehoevenden te helpen georganiseerd in uw wijk? Wat is de invloed van het coronavirus op uw leven? Leg jij of je kinderen een dagboek aan? Help mee een verslag te maken en deel je foto’s, films en andere bestanden met ons. Stuur het naar ccstroming@berlare.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Stroming Berlare
Dorp 101
9290 Berlare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 oktober 2020 tot 25 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Stroming Berlare
Contact 052 43 25 50

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS