U bent hier:

Biodanzadag: thema ‘Levensvreugde’

Cursus of workshop Persoon en relaties

Tijdens deze dag maken we contact met de Levensvreugde in en rondom ons. We dansen vrijuit onze levenslust, blijheid en het plezier in het leven. Geniet mee van zowel ritmische als rustige muziek, het dansen en de verbinding met jezelf en de anderen..
Beweeg spontaan op aanstekelijke gevarieerde ritmes waardoor elke beweging een dans wordt. We verkennen de ruimte en mogelijkheden in en rondom ons. Heb je zin om vitaliteit en ook rust te beleven, dan is deze dag zeker iets voor jou.

BIODANZA systeem Rolando Toro. Wil jij ook meer dansend door het leven gaan en houd je van bewegen op muziek met respect voor jezelf en de ander(en)? In Biodanza kan je jouw mogelijkheden verkennen en beleven. Aanstekelijke muziek, beweging, rust, contact met jezelf en de anderen combineren we met de elementen aarde, vuur, lucht en water. Gevarieerde ritmes zorgen voor spontane bewegingen. Zorgvuldig gekozen en vrij in te vullen Biodanza-oefeningen nodigen uit om dansend een specifiek thema te verkennen. Alleen, per 2, 3, … en samen kan je dit op jouw manier ervaren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Steinerschool
Kasteellaan 54
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 september 2012
Leeftijd 18+
Prijs
€45 bij betaling voor 3 september
€ 50,0
Reservaties
Links