U bent hier:

BIODANZA Melle/Gent - Proefreeks op vrijdagmorgen met Olga en Gaston

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Biodanza : Dans de dans van het leven
proefreeks 3 lessen op vrijdagmorgen met Olga en Gaston (start 12/02/2020)

Biodanza helpt om levensvreugde en kracht terug te winnen of ze te versterken. Het vermindert stress en zorgt voor ontspanning. We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit en eigenwaarde: via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek.

(Er worden geen danspasjes aangeleerd. Iedereen danst en beweegt vanuit zijn eigen kunnen. Het gaat hem om de vreugde in het bewegen en de bereidheid om mee te gaan op de impulsen van de muziek.)

Wanneer:
3 lessen op 24-31/1 en 7/2
telkens van 10 tot 11u30

Waar: Entre Cour & Jardin, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle

Bijdrage: €15 losse les / €35 reeks van 3 lessen
Als je de reeks wil volgen, graag een seintje aan Olga: 0477 47 58 50.

Begeleiders:
Olga en Gaston zijn nu meer dan 25 jaar samen op pad, niet alleen als levenspartners maar ook op hun weg naar persoonlijke groei en bewustzijn. Ze zijn beiden opgeleid als lichaamstherapeut, als Biodanzadocent en ze lieten zich inspireren door tal van verdiepingscursussen zoals Intuïtieve Ontwikkeling, tantra, familie-opstellingen, yoga, meditatie, … Samen willen ze via Biodanza mensen terug bij hun levensvreugde brengen en hen zo ondersteunen in hun groeiproces.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Entre Cour & Jardin
Brusselsesteenweg 263
9090 Melle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 15,00 €; Reeks (3 lessen): 35,00 €
€ 15,0
Organisatie Compagnie Bougie
Contact 0477/475850
Trefwoorden dans, Bewustwording en Persoonlijke Groei, beweging, Biodanza - dans - expressie - gezondheid - communicatie - plezier - liefde - vreugde, Ontspannen