U bent hier:

Binnenin Beethoven | muzikale voorstelling - AFGELAST

6 jaar

Theatervoorstelling Klassieke muziek

250 jaar geleden werd Ludwig van Beethoven geboren, een van de grootste componisten aller tijden.
Kom luisteren in de bib en ontdek hoe hij door de kracht van muziek alle moeilijkheden in zijn leven kon overwinnen.

Ludwig van Beethoven is één van de grootste componisten aller tijden. Dat is de reden waarom we zijn naam nog steeds kennen, 250 jaar nadat hij is geboren.


Een muzikaal genie zijn betekent echter niet automatisch dat je een gemakkelijk leven hebt. Beethoven werd uiteindelijk doof, de nachtmerrie van elke muzikant. Maar zelfs toen bleef hij verder muziekstukken schrijven.


Kom luisteren in de bib en ontdek zelf hoe Beethoven door de kracht van muziek alle moeilijkheden in zijn leven kon overwinnen.


Een verteller en 9  muzikanten (viool, cello, viola, contrabas, hoorn, klarinet, hobo, fluit en fagot) nemen jullie mee op reis door het wonderlijke leven van Beethoven.


Gebracht door het Pocket Orchestra, met musici uit het Symphonisch Orkest van Opera Ballet Vlaanderen


Bekijk de trailer:

Info

Links
Waar Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
Wanneer
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Organisatie Bib Permeke
Trefwoorden pocket orchestra, beethoven 250, 2000BIB, permeke, kinderen, muziek, klassiek, componist
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Binnenin Beethoven | muzikale voorstelling - AFGELAST op UiTmetVlieg.be