U bent hier:

Bilzen biesonder duurzaam

Cursus of workshop Milieu en natuur

Infosessie: De digitale meter: zin en onzin.
Sinds 1 juli 2019 plaatst Fluvius stelselmatig digitale elektriciteitsmeters. Op het eerste zicht verandert er niet veel voor de eindgebruiker. Maar waarom dan digitale meters? Wat zijn de voor- en nadelen ervan? Welke mogelijkheden zal een digitale meter in de toekomst brengen?
Over de combinatie van een digitale meter met zonnepanelen doen heel wat verhalen de ronde. Tijdens deze infosessie hoort je de juiste feiten en krijg je meer informatie over de gevolgen voor jou en jouw gezin.

Meer info:
maandag 12 oktober 2020
van 19u tot 21u
CC de Kimpel, Eikenlaan 25, Bilzen

Inschrijven via:
https://energiehuislimburg.be/infosessies-bilzen/

----

Infosessie: Hoe financier ik mijn renovatie zo voordelig mogelijk?
Door je woning op een slimme manier te renoveren, stijgt je wooncomfort en gaan zowel je portemonnee als het milieu erop vooruit. Drie keer winst. Naast deze voordelen is een woningrenovatie meteen een grote hap uit uw budget, dit zorgt ervoor dat we dringende renovatiewerken liever even uitstellen. Om u in deze kosten te ondersteunen bieden de Vlaamse Overheid en Provincie Limburg een Vlaamse energielening aan 0%* en een Limburgse renovatielening aan 1,5%*. Je kan tot 30 000 Euro lenen. Beiden voordelige leningen gaan altijd gepaard met gratis advies over je renovatiewerken en met advies over premies. * Gekoppeld aan specifieke voorwaarden. Voor meer info zie: https://energiehuislimburg.be/lening/
Wenst u meer informatie of zit u met concrete vragen rond de financiering van uw woningrenovatie? Kom langs op onze infoavond!

Meer info:
Dinsdag 20 oktober
van 19u tot 21u
CC de Kimpel, Eikenlaan 25, Bilzen

Inschrijven via:
https://energiehuislimburg.be/infosessies-bilzen/

----

Spreekuur leveranciersvergelijking

Tijdens dit spreekuur vergelijkt een energieadviseur van Energiehuis Limburg met u de meest voordelige energiecontracten op maat van uw verbruik en gezinssamentelling. Er wordt bekeken of een overschakeling naar een ander contract mogelijk is en indien gewenst wordt u geholpen met de overschakeling. Het advies van Energiehuis Limburg is objectief en geheel vrijblijvend.

Meer info:
dinsdag 27 oktober 2020
Van 9u tot 12u
CC de Kimpel, Eikenlaan 25, Bilzen

Inschrijven via:
https://energiehuislimburg.be/infosessies-bilzen/
Neem zeker de eindafrekening van uw gas en elektriciteitsverbruik mee!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar cultuurcentrum de kimpel
Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 oktober 2020 tot 27 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Trefwoorden bilzen, Renovatie, energie, betaalbare energie