U bent hier:

Bijen, essentieel in onze leefwereld

“Het belang van bijen en bijenproducten” Gezinsbond Kortemark heeft oog voor de natuur. Honingbijen vormen een essentiële rol in de ecologische kringloop van onze leefwereld. Het is dan ook van groot belang om de bijen effectief te beschermen en ons er bewuster van te zijn hoe onze manier van leven een mogelijke oorzaak kan vormen van de bijensterfte.
Gezinsbond Kortemark heeft oog voor de natuur. “Het belang van bijen en bijenproducten” Honingbijen vormen een essentiële rol in de ecologische kringloop van onze leefwereld. Het is dan ook van groot belang om de bijen effectief te beschermen en ons er bewuster van te zijn hoe onze manier van leven een mogelijke oorzaak kan vormen van de bijensterfte. In de voordracht: “Het belang van bijen en bijenproducten” tracht jonge imker: Robbe Dhulster uit te leggen hoe een bijenvolk in elkaar zit, hoe ze functioneren, leven en communiceren met elkaar. Maar ook hoe het komt dat de bijenpopulatie het jaar na jaar steeds moeilijker krijgt om te overleven. Wat is hiervoor de oorzaak ? En wat kunnen wij als mens doen? Je komt het allemaal te weten in deze uiterst boeiende voordacht. Wanneer: Donderdag 26 September van 19u 30 tot 21u 30 Waar: OC De kouter, Ichtegemstraat 2 A, Kortemark. Prijs: € 2 (inbegrepen: gratis hapje en drankje) Inschrijven is noodzakelijk en kan via de familie Pollet-Maertens, Staatsbaan 79 Kortemark Tel: 051/57 00 19 https://kortemark.gezinsbond.be/ Inschrijven is noodzakelijk en kan via de familie Pollet-Maertens, Staatsbaan 79 Kortemark Tel: 051/57 00 19 Prijs: € 2 (inbegrepen: gratis hapje en drankje)

Info

Waar OC De Kouter
Ichtegemstraat 2a
8610 Kortemark

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 september 2019
Prijs
Inschrijven is noodzakelijk en kan via de familie Pollet-Maertens, Staatsbaan 79 Kortemark Tel: 051/57 00 19Prijs: € 2 (inbegrepen: gratis hapje en drankje)
€ 2,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Kortemark
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Bijen, essentieel in onze leefwereld op UiTmetVlieg.be