U bent hier:

Big Bears Cry Too (6+)

6 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Een grote beer, zwevende objecten, een razend spannende landing en kleurrijke explosies, Big Bears Cry Too belooft een visuele parel te worden die de verbeeldingskracht van kinderen zal uitdagen.

Big Bears Cry Too is een voorstelling over de kwetsbaarheid van de mens in het grote, ongrijpbare universum.Een reeks voorwerpen komt letterlijk de scène op gevlogen en zeggen iets over het individu in die wereld. Een groot, te groot, hart uit plastic dat enkel in te tomen valt door er een klein beetje lucht uit te laten. Een gigantische pil die je gelukkiger zou moeten maken, maar je in een toestand brengt waarin je jezelf niet meer herkent. Een beer die slachtoffer wordt van zijn té grote cuteness. We landen in een universum van gekleurde regen en oneindige tekeningen. Springvi//e, Dragging the Bone, Mystery Magnet, Fruits of Labor. Stuk voor stuk intrigerende titels en dito voorstellingen die beeldend kunstenaar en theatermaker Miet Warlop de voorbije 15 jaar met succes op de wereld losliet. Haar nieuwe productie Big Bears Cry Too is er voor het eerst een voor een publiek vanaf 6 jaar. 

**** "Miet Warlops eerste voorstelling voor kinderen is explosief." - De Morgen (Evelyne Coussens)

Info

Waar DE MAAN
Minderbroedersgang 3
2800 Mechelen
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 2 november 2018
Leeftijd 6+
Prijs
UITpas Kansentarief categorie 4+: 2.00 €; Tarief kinderen / reducties categorie 4+: 8.00 €; basisprijs categorie 4+: 12.00 €
€ 2,0
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 015 200 200
Organisatie DE MAAN
Contact contact@DEMAAN.be
Links
Trefwoorden UiTPAS Mechelen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Big Bears Cry Too (6+) op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS