U bent hier:

BIG BANG BUURT - 3ACH

6 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Met BIG BANG, een avontuurlijk muziekfestival voor een jong publiek, verovert Zonzo Compagnie de wereld, van Lissabon over Tallinn tot Ottawa. Onder de noemer BIG BANG BUURT trekt Zonzo Compagnie nu met een mini-versie van het festival de stad in, langs Antwerpse cultuurhuizen en in samenwerking met lokale partners. Een muziekvoorstelling is telkens het uitgangspunt voor een feestelijke namiddag vol muzikale ontdekkingen.

Op zondagnamiddag 20 januari 2019 landt BIG BANG BUURT voor het eerst in Cultuurcentrum Deurne. Op het programma: de voorstelling 3ACH, Deejay Pancake - een DJ die plaatjes draait en tegelijk pannenkoeken bakt, alter ego van kunstenaar Louis Vanhaverbeke - en de magische Klankendoos van Musica - Impulscentrum voor Muziek die jouw tekeningen omzet in muziek!
3ACH 6+
Zonzo Compagnie

Twee violistes weven Bachs melodieën langs onnavolgbare harmonieën, duizelingwekkende fuga's, hemelse koralen en dansende partita's. Ze staan midden in een videodecor dat door een wonderlijke kinderwereld wordt bevolkt. Samen ontdekken ze muziek die volgens velen de mooiste is die ooit werd geschreven.

"Twee violen, twee videoschermen: meer heeft Zonzo Compagnie niet nodig voor onversneden muzikale verwondering." (De Standaard ****)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cc Deurne
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 20 januari 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Kansentarief: 2,00 €
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Zonzo Compagnie
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over BIG BANG BUURT - 3ACH op UiTmetVlieg.be