U bent hier:

Bierproefavond - Beers for nature

De Belgische biobiermarkt doet het erg goed. Het publiek weet de grote diversiteit en de lekkere smaak duidelijk te appreciëren. Het grote verschil met gangbaar bier is dat biobier minstens 95% ingrediënten bevat die biologisch gecertificeerd zijn, dus ggo-vrij en geteeld zonder chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen, herbiciden of kunstmest. Ook op additieven en hulpstoffen tijdens het brouwproces gelden voor biobier strengere normen. Verder past biobier wonderwel in de opmars van artisanaal gebrouwen bieren.
Op deze avond wijdt biersommelier Carl Grillet je in in het grote aanbod Belgische biobieren. Je maakt kennis met het diverse smaakpallet en komt te weten wat bio juist betekent, hoe je bio kan herkennen en waarom bio ook voor bier een goede keuze is.
Je maakt kennis met volgende biobieren: 

Picus
Bufo
Gageleer Dark
Gageleer Sour
Mammoet
Zwarte Madam
Blonde Tapuit
Lion 8
Sarazen Boekweit Bier

Inschrijving is pas definitief na betaling op rekening van BC Landschap De Liereman met rekeningnummer BE03 1431 0079 1084 met vermelding van 'Bierproefavond'

Bijeenkomst om 20.00 uur, Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout. Einde voorzien om 23.00 uur.

Info: BC Landschap De Liereman, 014 42 99 66, bc.deliereman@natuurpunt.be

Info

Waar Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 9 november 2019
Prijs
Ledenprijs: € 12
€ 15,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Natuurpunt De Wulp
Contact bc.deliereman@natuurpunt.be
014 42 99 66
Links
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, cultuur in de natuur