U bent hier:

Bier en chocolade wandeling Antwerpen *** verrassend

Wil je graag op ludieke en plezierige wijze een stad ontdekken? Ga op culinaire wandeling met een echte biersommelier! Je verkent de stad, gaat op zoek naar het rijke verleden en houdt halt in unieke cafés. De gids vertelt je dorstlessende verhalen over het café, over hoe je bier en chocolade degusteert en over de karakteristieken van het bier en zijn brouwerij. In de cafés worden jullie via vele anekdotes en tips & tricks ondergedompeld in de geheimen van de Belgische bierwereld. Proef heerlijke lokale bieren en pralines terwijl je de stad ontdekt! Steeds authentieke café’s die ofwel door hun uitgebreide bierkaart of door hun uniek decor en historisch verleden uitblinken. Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een absolute aanrader als teambuilding activiteit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Elfde Gebod
Torfbrug 10
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 30,00 €
€ 30,0
Reservaties
Organisatie Bierolade
Contact 0494248411
Trefwoorden Bier en chocolade, bier - chocolade - proeven, Bier chocolade plezier gezelligheid, activiteit teambuilding, bedrijfsevenement, toerisme, Bevestigd2020