U bent hier:

Bidboek - GEANNULEERD

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater Zingeving, filosofie en religie Samenleving

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Elena Peeters voegt haar eigen stem toe aan een intentieboek uit de basiliek van Tongeren. Zo'n boek biedt ruimte voor iedereen om iets in te schrijven: smeekbedes, uitingen van hoop en dankbetuigingen. Met de opgetekende flarden van levens, vragen en bedenkingen weeft Elena een voorstelling.
Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

In de basiliek van Tongeren, bij het gouden beeld van Onze Lieve Vrouw, ligt een intentieboek: een blanco boek waarin mensen iets kunnen schrijven. Elke zondag wordt in de mis gebeden voor de smeekbedes, uitingen van hoop en dankbetuigingen die tijdens die week in het boek neergeschreven werden.

Elena Peeters werd gevraagd om een voorstelling te maken rond dit intentieboek. Aan de flarden van levens, vragen en bedenkingen die ze leest in het boek, voegt ze haar eigen stem toe.

Wanneer beslist iemand dat een last te zwaar wordt om alleen te dragen? Wanneer raapt iemand de moed bij elkaar om iets achter te laten in een boek? En wat betekent het om te geloven, in een tijd waarin individualisme hoogtij viert?

Info

Links
Waar CC Schoten - Koningshofkerk
Ruusbroeckplein z/n
2900 Schoten
Wanneer
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 14,00; student (met kaart): € 8,00; vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 11,00; aan de kassa met vriendenpas: € 12,00; basis: € 14,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie Cultuurcentrum Schoten
Contact cultuurcentrum@schoten.be
Trefwoorden geloofsbeleving, intentieboek, dankbetuiging, bidden, smeekbede, geloven, kapel, HomepageSchoten