U bent hier:

Bibberduik 2020

+1 punt 8 jaar

Als het weer het toelaat, kunnen ijsberen op zondag 26 januari 2020 om 14.30 uur opnieuw een duik nemen in de ijzingwekkende wateren van de Blaarmeersen. Inschrijven kan nog tot en met 22 januari 2020.
Programma
De Bibberduik start om 14.30 uur in het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen. Iedereen vanaf acht jaar kan het water in. Deelname is gratis. Na een stevige opwarming lopen de bibberhelden na het vertreksignaal het water in. Ze vinden er allemaal een badeendje om als trofee mee te nemen naar huis. Achteraf kunnen ze op temperatuur komen met een hapje en een drankje.

Bibberduik onder voorbehoud
De voorbije jaren lieten de weersomstandigheden het niet altijd toe om de geplande Bibberduik te laten doorgaan. Ook dit jaar zal het van de weersomstandigheden afhangen of de Gentse bibberhelden al dan niet een sprong in het koude water kunnen wagen. Als de weersomstandigheden zouden verslechteren, hakt de schepen van Sport op vrijdag 24 januari 2020 de knoop door.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.go.stad.gent/bibberduik. Geen internet? Bel 09 210 10 10 (Gentinfo). Bij de inschrijving moeten de deelnemers bevestigen dat ze medisch geschikt zijn om in het ijskoude water te duiken. Enkele dagen voor de Bibberduik ontvangen ze een e-mail met informatie en afspraken.

website: www.stad.gent/sport
mail: sportdienst@stad.gent

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen
Zuiderlaan 5
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Inschrijven kan vanaf donderdag 19 december 2019 via Gentinfo tel. 09 210 10 10 of online: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Sportdienst Gent
Contact sportdienst@stad.gent
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Bibberduik 2020 op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS