230926-04.jpg
26 sep
Afgelopen

Bezoek NRG Fitness Booischot met initiatie spinning 'September Sportmaand'

Neos Begijnendijk-BetekomKloosterveldstraat 9, 2221 BOOISCHOT
Sportactiviteit
Geschikt voor alle leeftijden

Info

Op 26 september gaan we de sportieve toer op en maken we een uitstap naar NRG-fitness in Booischot (Kloosterveldstraat 9). Na het onthaal en het infomoment kan je de toestellen uitproberen. We plannen ook een gezamenlijke spinninginitiatie o.l.v. spinningmaster Luc. Breng een handdoek en een flesje water mee en laat je meedrijven op de muzikale beats van de les. Je hoeft zeker geen Wout, Remco of Lotte te zijn, iedereen kan op eigen ritme deze les volgen. Tip: breng zeker een handoek en water mee!  De volledige opbrengst van deze activiteit wordt geschonken aan G-sport Vlaanderen. Na de inspanning sluiten we af met een drankje in de lounge.
  • We spreken af om 13.30 uur aan de ingang van het fitnesscentrum. En als je dan toch de sportieve toer op gaat, kan je misschien met de fiets komen? Fietsers die samen willen rijden spreken af om 13 uur aan de kerk van Begijnendijk.
  •  Inschrijven kan door storting van 7 euro (leden) of 12 euro (niet-leden) op rekening van NEOSBB BE40 9733 5493 5663 met de vermelding van je naam en 'SPINNING'. In deze prijs is de rondleiding, een spinningsessie en een drankje achteraf inbegrepen.
  • Inschrijven kan tot 15 september.
  • NeosBB contact: Mia Wuyts 0497 455 772

Wanneer?

Afgelopen

Contactgegevens

Georganiseerd door