U bent hier:

Bezoek domein Raversijde

Afspraak stipt om 9u15 aan ingang voor gegidst bezoek . Om 10u bezoek aan Anno 1465, het verdwenen vissersdorp Walraversyde . Middag: we nemen de dagschotel (drank niet inbegrepen) in het restaurant WALRAEVE ,op het domein. Om 14 uur bezoek aan de Highlights (belangrijkste punten) van beide wereldoorlogen in de ATLANTIKWALL
In de voormiddag (10u) bezoek onder de leiding van een gids.aan Anno 1465, het verdwenen vissersdorp Walraversyde . Dit is één van de belangrijkste archeologische sites in Vlaanderen .In het archeologisch museum en de vier gereconstrueerde vissershuizen kom je meer te weten over het dagelijks leven in het dorp en over het archeologisch onderzoek. Middag: we nemen de dagschotel (drank niet inbegrepen) in het restaurant WALRAEVE op het domein. Om 14 uur bezoek onder leiding van een gids aan de Highlights (belangrijkste punten) van beide wereldoorlogen in de ATLANTIKWALL. De Atlantikwall is één van de best bewaarde delen van de Duitse verdedigingslinie, met meer dan zestig bunkers, open en ondergrondse gangen, observatieposten en geschutstellingen, gebouwd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je vindt er ook de enige Duitse kustbatterij uit de Eerste Wereld oorlog, batterij Aachen. LET OP: Je moet goed en veel kunnen stappen (ook trappen). Niet mogelijk voor buggy ‘s. Inschrijven ten laatste op 10 april bij Dirk Rommel: dirk.rommel1942@gmail.com of 050 38 65 59 Naam deelnemers + event. lidnummer Gezinsbond.

Info

Waar Ingang Prov. domein Raversijde
Nieuwpoortsesteenweg 636
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Leden kunnen voor €25 aan deze volledige dag deelnemen. Inbegrepen: inkom voor beide sites, gids voormiddag en namiddag en dagschotel ‘s middags (zonder drank).Niet- leden: €35Na bevestiging onmiddellijk bedrag storten op rek. BE46 7381 2906 9636 van Gezinsbond Varsenare met vermelding van Raversijde + naam (namen) deelnemers (+lidnummer Gezinsbond)
€ 25,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Varsenare
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Bezoek domein Raversijde op UiTmetVlieg.be