U bent hier:

Bezoek anthuriumkwekerij AnthurMiddendorp

Begeleide uitstap of rondleiding Landbouw en platteland

Een uniek bedrijf in België en Europa.
De anthuriumkwekerij werd opgericht in 1978 te Veltem-Beisem nabij Leuven. Sedert 2007 is het een landbouwvennootschap. Ronny Middendorp en zijn echtgenote Rosette Kerremans leiden het bedrijf.
 
Het bedrijf is gespecialiseerd in Anthurium Andreanum -snijbloemcultuur. De kwekerij bestaat uit 60.000 m² verwarmd glas, 3.000 m² bedrijfsgebouwen en heeft 25 vaste werknemers in dienst.
Het is een ultramodern bedrijf, volledig geautomatiseerd en geacclimatiseerd. Toch gebeurt er nog zeer veel manueel werk, omdat de anthuriumbloem ondanks haar uitzonderlijke lange houdbaarheid een zeer kwetsbare bloem is die met de grootste omzichtigheid dient behandeld te worden.
 
Door de vele jaren ervaring kweken zij kwaliteitsproducten en hebben zij een prachtig assortiment snij-Anthuriums, bestaande uit 16 variëteiten.
Hun specialiteit is de mengdoos. Deze verpakking bevat een kleuren- en soortenvariatie van al hun verschillende soorten anthuriums. Natuurlijk leveren zij ook op kleur of soort. Hun grootste betrachting is een hoogstaand kwalitatief eindproduct af te leveren aan de consument waarop zij trots kunnen zijn en waarover de eindverbruiker meer dan tevreden is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Vertrek OC Berkenhof
Beekstraat 25
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Leden: 5,00 €
€ 6,0
Reservaties
Organisatie vtbKultuur Kortenberg
Contact 0475 31 57 29