U bent hier:

Bezoek aan het havenhuis

Heb je ook al met bewondering en nieuwsgierigheid gekeken naar het monumentale Havenhuis in Antwerpen. Wie wil dat eens niet gaan bezoeken.We hebben twee gidsen kunnen reserveren ! Wees er snel bij om in te schrijven. De rondleiding duurt 90 minuten. Na de rondleiding bieden we een drankje aan in de buurt . Een goede conditie is vereist omwille van veelvuldig gebruik van trappen.
Heb je ook al met bewondering en nieuwsgierigheid gekeken naar het monumentale Havenhuis in Antwerpen. Wie wil dat eens niet gaan bezoeken. We hebben twee gidsen kunnen reserveren ! Wees er snel bij om in te schrijven. Let op : Een goede fysieke conditie is vereist omwille van veelvuldig gebruik van trappen. Aangezien het op het middaguur is kan aansluitend een lunch genomen worden. Maar evenzeer kan het zonder lunch en enkel het bezoek. De rondleiding duurt 90 minuten. Na de rondleiding bieden we een drankje aan in de buurt . INSCHRIJVEN bij Gert Vanderheyden via gezinsbond@zwebsite.be telefonisch 0485/40.89.77 tot 31 augustus. Geef het aantal personen op en welke formule (lunch-geen lunch). Kinderen toegelaten vanaf 6 jaar. Maximum aantal is 40 personen. Inschrijvingen worden volgens datum en na betaling op de afdelingsrekening genoteerd !!

Info

Waar Het Havenhuis
Zaha Hadidplein. 1
2000 Antwerpen
Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
PRIJS : Leden : 5 euro voor Havenhuisbezoek – 25 euro met lunch Niet leden : 10 euro voor Havenhuisbezoek - 30 euro met lunch. Kinderen toegelaten vanaf 6 jaar.
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht
Links
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond