U bent hier:

Bewustzijnscoaching voor kinderen en tieners

5 jaar

Lessenreeks Persoon en relaties

Met de kindercoaching wil ik kinderen leren hoe ze hun eigen essentie en ZIJN mogen verwelkomen.
Kinderen hebben het niet altijd gemakkelijk, er wordt heel wat van hen gevraagd en ze zijn soms sponsjes voor hun omgeving. Er komt heel wat op hen af, vaak meer dan ze kunnen verwerken, waardoor ze zichzelf verliezen en heel onrustig kunnen worden of zich net gaan terugtrekken.
In de coachingsessies gaat het kind op een speelse manier en aangepast aan de leeftijd, zijn of haar binnenwereld en ZIJN verkennen. In een veilige en warme omgeving is er ruimte voor alles wat er in hem of haar leeft. Het leert dat het helemaal oké is en dat alles wat het denkt en voelt er mag zijn én dat het kan kiezen hoe het daarmee omgaat. Er is ook heel wat aandacht voor het zich leren uitdrukken. Ik maak daarbij gebruik van ademhalingsoefeningen, meditatie, gesprekjes, beweging, kinderyoga en knutselen met creatieve materialen.

Met de coaching voor tieners wil ik hen leren hoe ook zij hun eigen essentie en ZIJN mogen (be)leven. Als tiener kom je in een nieuwe fase waarin de ontwikkeling van je ego-persoonlijkheid net belangrijk is. Je wilt je onderscheiden van anderen en in al dat zoeken voel je je vanbinnen tegelijk vaak kwetsbaar en onzeker. Misschien kan je ook niet altijd met alles bij je ouders en vrienden terecht en wil je toch graag wat ondersteuning.

In deze coachingsessies ga je jouw binnenwereld en ZIJN verkennen. In een veilige en warme omgeving is er ruimte voor alles wat er in jou leeft, je wordt gehoord zonder oordeel en in vertrouwen. Je leert dat jouw weg zoeken helemaal oké is en hoe je kunt leren omgaan met wat jij als een uitdaging ervaart in je leven.
Ik maak daarbij vooral gebruik van gesprekken, als je dat zelf wilt en het goed voor je voelt, vul ik het ook aan met meditatie en yoga om nog meer ruimte te maken in jezelf.

Het geldt zowel voor kinderen als voor tieners: vanuit hun ZIJN in de wereld staan, geeft rust en stevige wortels. Daardoor slapen ze vaak beter, kunnen ze zich beter concentreren, kunnen ze beter met hun emoties en gedachten omgaan en voelen ze meer geluk en ontspanning.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar JeZelf Zijn
Ardooisestraat 8/7
8870 Izegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 13:30 tot 19:00
  • Zaterdag van 9:00 tot 17:30
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 50,00 €
€ 50,0
Reservaties
Organisatie JeZelf-Zijn
Trefwoorden kindercoach, tienercoach, Bewust Zijn, kinderyoga, aandachtmeditatie, bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Bewustzijnscoaching voor kinderen en tieners op UiTmetVlieg.be