U bent hier:

Bevrijdingsfeest: Escape game voor jongeren

6 jaar

Op 29 en 30 september 1944 wordt Merksplas bevrijd van de Duitse overheersing in de Tweede Wereldoorlog. 1 jaar later wordt er een groot feest georganiseerd. 75 jaar na datum doen we dit feestje nog eens over!
In samenwerking met Chiro Merksplas en Plus13 hebben we een escape game in elkaar gestoken voor alle jongeren van Zondereigen en Merksplas, tussen 6 en 18 jaar. Be there!

Bevrijd onze verzetsmensen uit de handen van de SS! Breng de opdrachten tot een goed einde en ontcijfer de geheime code. Leger- of camouflagekledij kan een voordeel zijn om de SS'ers te slim af te zijn ...

DEELNEMEN


Zit je in de Chiro of Plus 3? Kom gewoon naar de namiddagactiviteit, om 14u @ Spelewei. Laat mama en papa wel even weten dat ze je om 17u moeten komen halen aan de fuifzaal.

Geen lid van onze jeugdverenigingen, maar wel zin om mee te doen met de escape game? Super! Laat ons even weten dat je aanwezig zal zijn via ellen.vermeiren@telenet.be met vermelding van je naam en leeftijd, alsook een gsm-nummer van één van je ouders .

BEVRIJDINGSFEEST


Blijf na de escape game nog wat napraten met je vrienden en geniet samen met je ouders van onze muzikale afsluiter met optredens van The Army Stars en DJ Tom De Ridder.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Spelewei
Schuttershofstraat 29
2330 Merksplas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Cultuurdienst Merksplas
Trefwoorden mbev
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Bevrijdingsfeest: Escape game voor jongeren op UiTmetVlieg.be