U bent hier:

#Bestemming: Bib

3 jaar

Kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar kunnen bij de bibliotheek een reispas afhalen met zes leestrips, waar telkens een genre bij hoort: historische boeken, dierenverhalen, strips… We dagen jullie uit om deze zomer zes boeken te lezen. Voor elk gelezen boek krijg je een stempel in je reispaspoort. Als alle zes stempels verzameld zijn en de reispas vol is, lever je die in bij de bibliotheek. Wie zijn reispas inlevert, maakt kans op mooie prijzen!
Dit zijn de zes leestrips die vermeld worden op de reispas:

 OP EXPEDITIE: Ontdek de dieren en de natuur in verhalen of informatieve boeken.

 OP BIBBERTRIP: Trek je stoute schoenen aan en kies een spannend boek.

 OP TIJDREIS: Ga naar een ver of een minder ver verleden. Lees een historisch boek of een boek met weetjes uit andere tijden.

 OP WERELDREIS: Hoe verder weg, hoe liever. Pak je grootste rugzak en zoek een boek over een land ver hiervandaan.

 OP BEELDSAFARI: Geef je ogen de kost. Verken een fotoboek, een strip, een prentenboek: alles met veel illustraties kan!

 OP STAP IN WONDERLAND: Duik onder in een volledig verzonnen wereld: science fiction, fantasy, een van de pot gerukt verhaal? Alles kan!

Op de reispas vul je je naam, telefoonnummer, e-mailadres (van jezelf of van je ouders) en de bib in. Op die manier ben je bereikbaar als je gewonnen hebt. De titels van de gelezen boeken hoef je niet in te vullen. Je kan wel een sterretje kleuren als je het boek leuk vond.

Op het einde van de zomervakantie (ten laatste 31 augustus) worden alle reispassen verzameld in de bibliotheek en opgestuurd naar Iedereen Leest. Iedereen Leest doet dan een grote loting en voorziet een mooie prijzenpot.

Wil je kans maken op een leuke prijs? Lees dan je reispas vol tussen 1 juli 2020 en 31 augustus 2020. Veel leesplezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Openbare Bibliotheek Kaprijke
Plein 24
9970 Kaprijke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Leeftijd 3+
Trefwoorden bevestigd2020, Coronaproof
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over #Bestemming: Bib op UiTmetVlieg.be