U bent hier:

Bert Gabriels - Eindejaarsconference 2020

+1 punt

Theatervoorstelling Humor en comedy

Na het succes van de '#Eindejaars 2019' op Radio1 en op regionale zenders, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars.
Wat zullen de topfeiten worden van 2020? Wie worden de prominenten van het jaar? Onze sporters op de Olympische Spelen, in de Tour de France of op het EK-voetbal? De politicus die ons land uit het slop trekt? Enter Covid-19 en een virus dat luistert naar de roepnaam Corona en dat plotseling de hele wereld in zijn greep had. Eentje waardoor we pas in 2021 zullen weten of onze Rode Duivels het EK zullen winnen. Het zal dus een bijzondere conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het wordt een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd en hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen.

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al tien theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma's als 'Comedy Casino', 'Scheire en de Schepping', 'Absurdistan', 'Advocaat van de duivel' en natuurlijk 'Zonde van de Zendtijd'.

credits
tekst & spel: Bert Gabriëls
productie: Gaya Scienza
foto: Johannes Vande Voorde

“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.” (De Morgen)
“Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conférence” (De Morgen, ****)

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 8 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; -26: 14,00 €

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 3,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurhuis De Warande

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS