U bent hier:

Bert Dockx - SeptemberSessies

+1 punt

Concert Jazz en blues

Met Bert Dockx krijgen we één van de meest onvermoeibare muzikanten van ons land op bezoek. Als frontman van Flying Horseman en Dans Dans wist hij zich te nestelen in de oren (en de harten) van veel muziekliefhebbers. Daarnaast bleef hij ook solo erg actief op het podium, o.a. met zijn Nederlandstalig project 'Strand'. 
Maar ook onder zijn eigen naam ging hij solo op weg. Tijdens die optredens bracht hij, naast eigen composities, avontuurlijke bewerkingen van allerhande iconische songs. De meest opmerkelijke van deze bewerkingen verzamelde hij in 2018 op het album 'Transit' (2018, Unday Records). Verwacht je niet aan slaafse covers maar wel aan op originele en eigenwijze verpakte songs gebracht door een genre-overstijgende topmuzikant. 

In het verleden stond hij met Flying Horseman en Dans Dans al bij de buren van Hypnoiz, in 2017 bracht hij solo een (bejubeld) bezoek aan ons BUS[K]-festival in de Palingbeek en nu komt hij terug. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kruitmagazijn
Esplanade
8900 Ieper

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 5 september 2020
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Ledenprijs: 8,00 €; +55: 8,00 €; Jongeren -18 jaar en studenten - 26 jaar: 6,00 €; Promotieprijs vijfde voorstelling: 0,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Westhoek: € 2,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Het Perron
Contact cultuurcentrum@ieper.be
Trefwoorden Volwassenen, Bevestigd2020

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS