U bent hier:

BeraadGeslagen + MDC III

+1 punt

Concert Jazz en blues

Jonge spannende percussieve jazz in 360° opstelling!
Wat gebeurt er als je twee uiterst getalenteerde jonge goden van de Belgische jazz bijeenbrengt? Welja, goed geraden: BeraadGeslagen!

De combinatie van Lander Gyselinck (Stuff., LABtrio, Kris Defoort trio) en Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Stadt, Members of Marvelas) geeft geknetter en gevonk. De energie die uitgaat van de onnavolgbare drummer en de hectische keyboardspeler zet ongetwijfeld de Warande op stelten.

Het duo speelt standaard in een opstelling van 360°. Iedereen in de zaal kan dus voluit opgaan in de groovy, funky en absurdistische jazz en poptunes. Ottervanger waagt zich geregeld aan een flard tekst, die wonderbaarlijk goed bij de ongeremde muziek past. Ooit was BeraadGeslagen bewust een afgeschermd hobbyproject. Nu smijt het tweetal zich vol overgave op de inner circle van het publiek. Wie zijn muziek graag puur en rauw heeft, met een experimenteel rafelrandje, is tijdens dit concert op de juiste plek.


MDC III
MDC III is een boeiend project van Mattias De Craene (de saxofonist van Nordmann) waarin hij het verleidelijk spel tussen drums en saxofoon centraal stelt. Mattias nodigde twee drummers uit, Simon Segers ( o.a. De beren Gieren) en Lennert Jacobs ( o.a. Hong Kong Dong), beide werkzaam in de wereld van de jazz, pop, improvisatie en experimentele muziek. Inspiratie voor MDC III komt van het album ‘Interstellar Space’ van John Coltrane (sax) en Rashied Ali (drums).
Concert in het kader van Autumn Falls.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 13 december 2018
Prijs
Basistarief: 16,00 €; -26: 12,00 €

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 3,2

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurhuis De Warande

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS