U bent hier:

BeraadGeslagen + AAN/EOP

Concert Jazz en blues

BERAADGESLAGEN
BeraadGeslagen is het opzwepende project van Lander Gyselinck (Stuff., LABtrio, Ragini trio) en Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Stadt). Na jarenlang jammen in dampende kelders, verscheen twee jaar geleden hun debuut-EP op het Brugse label W.E.R.F. Records. Ondertussen bouwde het duo een stevige live-reputatie uit, waarbij ze vanuit het midden van de zaal hun bruuske drumuitspattingen en verrassende synth-uithalen lossen op het meedeinende publiek. Tijdens de W.E.R.F.-Label Night in de AB was hun set, waar ook Zwangere Guy en Brihang een stukje kwamen meerappen, een absoluut hoogtepunt.
In oktober brengt BeraadGeslagen hun eerste full album uit, een verbastering van funk, impro en dolgedraaide ritmes. Of zoals ze het zelf noemen: ‘veranda-jazz stoepdisco’, ‘lint-jazz’, ‘synthbebouwing’, ‘headbehangen’.

AAN/EOP
Opwarmer van dienst is AAN/EOP, één van de vele gedaantes van het veelkoppige collectief Granvat. Met muzikanten uit hedendaagse partygroove-bands (STUFF., BRZZVLL), op het snijpunt van elektronica en vrije improvisatie.
Concert in het kader van Autumn Falls.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar KAAP | De Werf
Werfstraat 108
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 14 december 2018
Prijs
Basistarief: 13,00 €; Voorverkoop: 11,00 €
€ 13,0
Reservaties
Organisatie Cactus Muziekcentrum vzw
Contact info@cactusmusic.be
050332014