U bent hier:

Bella Italia

Op Zondag 21 oktober 2018 organiseert de jeugd van Feniks Hoegaarden het Italiaanse eetfestijn “Bella Italia". “Bella Italia” zal starten met om 11u. een aperitiefconcert door Jeugdband Feniks Hoegaarden.
Tijdens “Bella Italia” kunt U samen met uw familie, vrienden en kennissen een aangename middag of avond beleven. U kunt er genieten van een heerlijke “Spaghetti”, “Tagliatelli met zalm” of “Croque Italiano”. Er is zelfs gedacht aan de vegetariërs met de “Vegetarische Spaghetti”. Ook dit jaar zijn er afhaalmenu’s. Afhaalmenu's zijn enkel in voorverkoop en kunnen die dag afgehaald worden.

“Bella Italia” gaat ditmaal door in Zaal Sint-Ermelindis in het centrum van Meldert (Hoegaarden). De deuren zijn open van 11u30 tot 15u en van 17u tot 20u.

Maar er is meer...
Om 11 uur start Jeugdband Feniks Hoegaarden met een Aperitiefconcert. Er wordt een muzikaal intermezzo gebracht door de “jongsten” van de vereniging, een dynamische groep van enthousiaste muzikanten.

Indien je zeker wilt zijn dat er nog iets te eten is op “Bella Italia”, kun je best vooraf inschrijven. Dit is echter niet noodzakelijk. Kaarten worden verkocht door alle muzikanten. Inschrijven kan ook via e-mail (info@fenikshoegaarden.be).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zaal St - ERMELINDIS
St - Ermelindisstraat 14
3320 Meldert (Hoegaarden)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 21 oktober 2018
Prijs gratis
Organisatie Feniks Hoegaarden
Contact info@fenikshoegaarden.be
Links
Trefwoorden homehoegaarden, cultuurhoegaarden, vlamo