U bent hier:

Belgisch-Roemeense quiz

De laatste tijd verschijnen er verschillende artikels in de media over de Roemeense gemeenschap in België. Deze wordt dan wel eens de ‘onbekende gemeenschap’ genoemd. Zijn de Roemenen ook (nog) onbekend voor jou? Of ben je juist een echte ‘Roamaniac’? Ook Roemeense Belgen worden uitgedaagd. Test je kennis en doe mee met de online quiz van ADR-Vlaanderen!
De ADR-quiz heeft 5 rondes: toerisme, cultuur, sport, Roemenen in België en ADR-Vlaanderen. Op welke ronde haal jij het meeste punten?

Elke week (op maandag) wordt een nieuwe ronde gelanceerd vanaf 2 november 2020. Deelnemen kan gratis via de website of via Facebook. Beantwoord de vragen vanuit je luie zetel, deel je score en daag vrienden uit om het beter te doen! Bovendien kan je meedoen aan de wedstrijd en elke week kans maken op een prijs om nog meer te weten te komen over België – Roemenië.

Wedstrijd De Slimste Roemeniëkenner
Neem het op tegen alle quizzers en doe mee met de wedstrijd. Heb jij de hoogste score (en de beste tijd) gehaald? Dan win je een jaarabonnement op het magazine Buna voor 2021! Bij elke ronde is er één abonnement te winnen ter waarde van 15 euro (inclusief verzending).

Om deel te nemen moet je je naam en e-mailadres opgeven. Dit gebruiken we enkel om de winnaar achteraf te kunnen contacteren en voor de nieuwsbrief (je kan je steeds uitschrijven onderaan de mail). Elke ronde duurt een week (maandag tot zondag), de maandag daarna wordt de winnaar bekendgemaakt.
Veel quizplezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Online
nvt
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 november 2020 tot 6 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Trefwoorden online, Roemenië, toerisme, cultuur, sport, wedstrijd