U bent hier:

Belgian Breaking Championships

Spektakel gegarandeerd in De Warande te Turnhout op zaterdag 30 mei. Voor de 2de maal op rij verandert De Warande in een battle-arena voor het Belgian Breaking Championship.
Gedurende het hele jaar door kunnen de Belgische bboys en bgirls punten verzamelen om zo hoog mogelijk in de Belgische Breaking ranking te eindigen. De hoogst geplaatste dansers verdienen hun selectie om het tegen elkaar op te nemen op het BK. Voor de volwassenen is er nog een laatste kans om op de dag zelf geselecteerd te worden. Maar voor de jeugdcategorieën werden de beste 12 dansers per leeftijd reeds geselecteerd.

Gratis toegang
Het BK is gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Dit konden we enkel mogelijk maken dankzij de steun van onze hoofdsponsor JACK & JONES, onze vaste partners: De Warande, Stad Turnhout, Vlaanderen en BDSF.

1 on 1 Battle
Het battle-format van de Belgian Breaking Champs is 1on1 battle. Hier nemen 2 tegenstanders het tegen elkaar op in een ‘head to head’ battle waar ze 'best out of 3' uitvechten wie er doorgaat naar de volgende ronde.

Op weg naar de Olympische Spelen
Momenteel worden de laatste stappen genomen om breaking definitief toe te voegen aan de Olympische Spelen in Parijs2024. Het Belgisch Kampioenschap is een belangrijke krachtmeting tussen onze Belgische toppers op hun weg richting Olympische Spelen.

Meer info op
www.bdsf.be/belgian-breaking-champs
Het Belgian Breaking Championship is het officiële nationale kampioenschap bekrachtigd door de Belgische Danssport Federatie en georganiseerd door Danssport Vlaanderen ism Straatrijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 30 mei 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis