U bent hier:

Belevingswandeling met de hond by night!

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

Wandelen samen met je hond op een 5 km lang parcours in kleurrijk kunstlicht is een Europese primeur!
DE BELEVING IN HET KORT

De week voor het evenement ontvang je een mail met de gate waar je het borstnummer voor het baasje (en het lint voor de hond) kan ophalen. Wij voorzien 10 gates voor een veilig verloop.

Je ontvangt dan een gepersonaliseerd borstnummer met als tekst “op stap met” gevolgd door de naam van je hond.

Dan kan de pret beginnen, eerst wandel je rond het winkelcentrum om nadien via de lagune naar de voet van de teriil te stappen.

Dan klim je over een afstand van 777 meter via de dienst weg. Het uitzicht van de verlichte gebouwen is magisch! Boven op de top voorzien wij een jenever bar voor de baasjes (ook andere dingen verkrijgbaar) en voor de honden een water bar.

Vervolgens ga je terug naar beneden om via een kleine lus rond en door de kleurrijk verlichte gebouwen te wandelen. De geluiden onderweg is hondenmuziek (Hmmm? Ja dat bestaat dus).

Nadien wandel je door de grote feesttent naar de aankomst van dit parcours van 5 km. Aan de aankomst ontvangt de hond een speciale medaille die licht geeft in het donker. Dan mogen baasje en hond op de foto (met keuze uit leuke tekstballonnen).

Tenslotte wandel je via diverse standen met hondenproducten en de food truck corner naar de snoep straat. Hier ontvangt de hond nog een honden biertje, een honden frietje en ander lekkers.

Nog geen zin om naar huis te gaan, geen probleem. In de feesttent is het lekker gezellig om na te praten en te genieten met lekkere dranken en hapjes. De uitstap voor baasjes en honden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar be-MINE
Koolmijnlaan 203
3580 Beringen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Organisatie Event Construct
Contact info@thenightrun.be
0495 20 70 96
Links
Trefwoorden honden, hondenwandeling, standhouders, toerisme beringen, stad Beringen, wandelen met de hond, Hondenasiel, foodtruck, foodtruck festival, hondenschool, demonstartie hondensport, visitlimburg