U bent hier:

Beleef de oerknal met je bubbel

Tentoonstelling Wetenschap

De oerknal, een explosieve expansie van de ruimte.
Vanuit een minuscuul lichtpuntje ontstond alles zoals we het nu kennen.
Zet je tablet aan, stap door de black box en reis 13,8 miljard jaar terug in de tijd.
Voltooi in je bubbel de ruimtemissies, ontdek alle gekke regels en wetten van de fysica en word een expert van het universum.

Ben jij klaar voor deze ongelooflijke ruimtereis?


Praktisch:
- Tickets zijn enkel online te koop. Koop ook enkel tickets voor jouw bubbel. Ben je in je bubbel met meer dan 5 personen? Stuur ons dan even een mailtje om je extra tickets te reserveren.
- Meld je met de bevestigingsmail 5 tot 10 minuten vóór aanvang van je tijdslot aan in het Bezoekersonthaal van Kattevennen. (hou ook rekening met een wandeling van 5 minuten van de parking tot aan het hoofdgebouw).
- Voor het afhalen van de tablets laten we één bubbel/gezin tegelijk binnen. Kom dus stipt op tijd (niet te laat maar ook niet te vroeg).
- Gelieve je identiteitskaart mee te brengen ter garantie van de tablets.
- De tablets worden na ieder gebruik volledig ontsmet.
- Het bezoek aan expo 'De Oerknal' wordt afgesloten met de sterrenhemel van de avond in de 360° filmzaal van de Cosmodrome. Hier worden slechts 2 bubbels per tijdstip toegelaten. Hou je ook hier aan het opgegeven, vaste tijdstip om de zaal binnen te gaan.
- Een bezoek aan de expo duurt ongeveer 1u15m.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cosmodrome Kattevennen
Planetaruimweg 18
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 februari 2021 tot 28 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €; -12 jaar: 2,50 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Cosmodrome
Contact kattevennen@genk.be
089/65.55.55
Trefwoorden 3600visit, 3600MAG, kattevennen, nphogekempen, uitmet vlieg, visitgenk, visitlimburg, Toegangspoort Kattevennen, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Beleef de oerknal met je bubbel op UiTmetVlieg.be