U bent hier:

Begijn Le Bleu - Fwiet! Fwiet! 6+

6 jaar

Natuurgebied of park Milieu en natuur

‘Fwiet! Fwiet!’ is de naam van de podcast over vogels in de Lage Landen van Begijn Le Bleu die enthousiast werd onthaald door de media en het publiek. Nu gaat de comedian de baan op om te vertellen over de kick van het vogelspotten en over de waanzinnige verhalen achter sommige vogelsoorten.
 


Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. Hij maakte de podcast 'Fwiet! Fwiet!' over vogels in de Lage Landen. Begijn heeft waanzinnige verhalen over bepaalde vogelsoorten en over zijn reis naar Batumi in Georgië, waar in 1 maand tijd meer dan één miljoen roofvogels passeren. Een gepassioneerd verteller over zijn nieuwe muze: de natuur.


Nu iedereen van het klimaat wakker ligt slaan de Antwerpse Cultuurcentra en Arenberg de vleugels in elkaar om deze infotainement-wandeling naar alle stukjes ongerepte natuur in en om Antwerpen te brengen. Je kan gaan vogelspotten bij de collega’s van Cultuur2018, OC Luchtbal, Bib Elsschot, cc Merksem, 252 cc, Arenberg, cc De Kern, Gravenhof en cc Deurne.

Info

Waar Bouckenborghpark
Bredabaan 555
2170 Merksem
Wanneer
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 10,00; VVK: € 8,00; Kansentarief: € 2,00
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Merksem
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Begijn Le Bleu - Fwiet! Fwiet! 6+ op UiTmetVlieg.be