U bent hier:

Bazzz on stage

Door de nieuwe, verstrengde coronamaatregelen sluit Arenberg opnieuw de deuren tot en met 6 december 2020. We bekijken volop wat dit betekent voor de verschillende voorstellingen. De ticketbalie brengt alle ticketkopers persoonlijk op de hoogte. Je moet zelf geen actie ondernemen.
Bazz On Stage

Bazzz, daarmee complimenteren jongeren met Marokkaanse origine elkaar. Bazzz is ook een jeugdorganisatie die jongeren met een migratieachtergrond een duw in de rug wil geven. De organisatie helpt jongeren hun artistieke passies en zelfbewustzijn te ontplooien.

Hoe dat ze dat doen? Ze gaan aan de slag met het talent van deze jonge bende. Ze worden gestimuleerd om via theater en woord hun visie rond identiteit, samenleven en diversiteit te uiten. Openheid, dialoog en verbinden staan hierbij centraal.

Hind Eljadid, Saïd Boumazoughe, Salahdine Ibnou Kacemi en Seckou Ouologuem begeleiden de jongeren van Bazzz. Samen werken ze aan een eigenzinnige voorstelling, een weerspiegeling van de diversiteit, met een toonmoment in de Arenberg.

Facebook | Instagram

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Grote
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 28 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 8,00 €; - 26 jaar: 6,00 €; Studenten met studentenkaart: 6,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Arenberg Antwerpen
Trefwoorden Bevestigd2020