U bent hier:

Basiscursus improvisatietheater - 6 avonden in Brugge

Cursus of workshop Creativiteit

Op een laagdrempelige manier werken we met de basisbeginselen van improviseren. In korte tijd leer je hoe belangrijk het is in het spel (maar ook in het dagelijkse leven) te accepteren, associëren en samenwerken.
Je bent, met of zonder theaterervaring, welkom om mee te spelen, te lachen en voornamelijk mee te DOEN! Ervaar hoe leuk het is om, met een paar simpele uitgangspunten, samen een nieuwe situatie te ontdekken, te beleven en uit te bouwen.
De workshop ‘Improvisatietheater’ is vooral niet denken maar doen en durven. Door gebruik te maken van je impulsen, instincten en associaties kun je voor je het weet samen met anderen een leuke, korte scene neerzetten. Improvisatietheater is een vorm van theater waarbij de spelers het verhaal, de personages en de dialogen ter plaatse verzinnen. Ze stappen dus de scène in met een beperkt aantal elementen zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen en improviseren de rest op het moment zelf. Na een aantal uitdagende opwarm- en losmaakoefeningen gaan we met diverse theather- en improvisatiespelen aan de slag. Elke week focussen we hierbij op een ander aspect van improvisatietheater. Aan het einde van de workshop kan iedereen, die dat wil, een heus optreden ‘op het podium’ laten zien!

De workshop wordt gegeven door de Radiateurs (http://www.deradiateurs.be/). Dit is een Brugse improgroep actief sinds 2001. De focus ligt bij hen op plezier beleven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Entrepot
Binnenweg 4
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 80,00 €
€ 80,0
Reservaties
Organisatie De Radiateurs
Contact info@deradiateurs.be
Links