U bent hier:

Basiscursus Digitale Fotografie 5 lessen LDC De Knoop Ledeberg

Lessenreeks Fotografie

Basiscursus digitale fotografie in 5 lessen. Start 2 oktober om 09.00 uur tot 12.00 uur in het LDC De Knoop te Ledeberg.
Volgende lessen op : 9, 16, 23 en 30 oktober. Maximum 8 deelnemers !
U fotografeert graag, maar u heeft het gevoel niet alle mogelijkheden van uw fototoestel te kennen ? In deze cursus ontdekt u alle opties van uw digitaal fototoestel en leert u het optimaal te gebruiken. Dit gebeurt via ‘doe-momenten’, gekoppeld aan kleine opdrachten. Tijdens de cursus bespreken we ook de ‘beeldopbouw’ van een foto. Op het einde van deze cursus bent u in staat om betere (technisch) en sterkere (beeldopbouw) foto’s te maken. U brengt zelf uw digitaal fototoestel mee met: gebruiksaanwijzing, geheugenkaart, en een USB-stick. Vergeet niet van de batterij op te laden !
Begeleiding: Raphaël Cocquyt vtb Diaclub Evergem.
Inschrijven verplicht op het secretariaat van het : LDC De Knoop, Hundelgemsesteenweg 125, 9050 Gent-Ledeberg. Tarief : bepaald door stad Gent. Personen in het bezit van een UiTPAS Gent met KansenTarief, betalen minder.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar LDC DE KNOOP
Hundelgemsesteenwg 125
9050 Ledeberg (Gent)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 oktober 2020 tot 30 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 15 €;Ledenprijs: 15 €;
€ 15,0
Organisatie vtbKultuur Evergem Dia
Contact rik-jeanine@skynet.be
Trefwoorden 9050 Ledeberg, LDC De Knoop, digitale fotografie, BREEDBEELD, fotografie, cursus fotografie, fotografie voor beginners, Lokaal Dienstencentrum De Knoop, Evergem Dia, vtb Diaclub Evergem, basiscursus fotografie, vtbKultuur, bevestigd2020