U bent hier:

Bas Birker - Je moeder!

Theatervoorstelling Humor comedy

Bas Birker beschrijft als geen ander de moeilijkheden die gepaard gaan met inburgeren. Rake observatiehumor met een randje.
Er zijn eigenlijk twee soorten mensen op deze wereld: fans van Bas Birker en mensen die hem nog niet live hebben gezien.

Zeven jaar geleden verruilde comedian Bas Birker Nederland voor Antwerpen. Hij sloeg er een Vlaamse schone aan de haak en ze kregen een dochter. Het Antwerps dialect heeft hij bijna onder de knie, maar leven in een multiraciaal gezin blijkt toch lastiger dan gedacht.

Kamperen voor een school, creatief boekhouden en sluiproutes zoeken om de alcoholcontrole te omzeilen, Bas heeft alles al geprobeerd om in te burgeren. Maar het blijft wringen.

In 'Je moeder!' beseft Bas nog maar eens dat stappen wandelen is, terwijl wandelen eigenlijk lopen is, lopen rennen, een kop een tas en een tas een sacoche. Alsof hij het moet uitleggen aan een kind. Zijn kind. Een verknipt kind. Je blijft tenslotte de dochter van een Hollander en je moeder.

Nog nooit ging je zo graag naar je moeder! Logisch ook.
Want je moeder was nog nooit zo grappig.

Info

Waar Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 9 maart 2018
Prijs
Kassa: € 12.00, Tarief VT-statuut: € 2.00
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Vrijetijdscentrum De Schelde
Links
Trefwoorden vrijetijdscentrum de schelde, vc de schelde, keyserhoeve, zandvliet, bas birker, je moeder, comedy, intercultureel, humor