U bent hier:

Barousel

Van 5 tot 13 juli opent de Barousel haar zeilen opnieuw in het Vredespark, elke dag van 17 tot 22u. Iedereen is welkom voor een drankje, een gezellige babbel, een spel of een akoestisch optreden van een Hasseltse band. Dé ideale plek om vakantie in ons mooie Runkst te beleven.
De Barousel startte als een impulsief idee van drie Hasselaars, die een gezellige plek wilden creëren om andere inwoners samen te brengen. Ze noemen zichzelf ‘pony producties’ en organiseerden in het verleden bv huiskamerconcerten in de Melkvoetstraat. De Barousel is een bar in een carousel, die tevens dienst doet als schaduwterras en podium. Dit idee strandde vanzelf in het Vredespark in Runkst: een leuk, nieuw park, waar jong en oud kan vertoeven, gelegen in Runkst, de meest diverse en boeiende wijk van Hasselt.

Na het succes in 2018 sloegen de vrijwilligers de handen opnieuw in elkaar, dit keer bijgestaan door meer dan 20 andere Runkstenaren die dit initiatief genegen zijn. De Barousel wordt dit jaar dus even gezellig en toegankelijk, maar nog net iets mooier en net iets beter georganiseerd. Omdat er zeer weinig financiële middelen zijn, draait de Barousel op vrijwillige inzet door mensen met goesting.

Het programma dit jaar is meer divers:
- runkster dj's
- akoestische concerten
- kindernamiddag
- jazz-avond
- cargo bike race
- runkster stratenquiz
- nederlandstalige muziek
- local heroes
En bovendien is iedereen vrij om zelf iets te organiseren. Neem zeker contact met ons op.

Volg ook de facebookpagina fb @ponyproducties voor meer details. En tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Vredespark Runkst
Vredestraat
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 juli 2019 tot 13 juli 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Links
Trefwoorden zomerinhasselt, Zomermuziek, Zomerculinair