U bent hier:

Bark in the park

Heb je er altijd al van gedroomd om een roséke te drinken met jouw trouwe viervoeter? Dan is dit jouw kans!
Op 13 oktober wordt het park Langerbrugge-Zuid in Evergem omgetoverd tot een waar hondenparadijs. Bark in the park biedt aan elke hondenliefhebber de mogelijkheid om in het park Langerbrugge-Zuid een idyllische wandeling te maken. Elke wandelaar wordt op zijn tocht verwend met een wijnproeverij of een aantal mocktails met bijhorende hapjes.

Als dit allemaal nog niet genoeg was ontvangen we iedereen na de wandeling op een gezellige eindlocatie. Muziek, randanimatie, een foodstand en loungezetels zullen jullie in een ontspannen, nazomerse sfeer brengen. Bovendien kunnen de honden op de nieuw aangelegde hondenlosloopweide feesten als de beesten!

De opbrengst van dit evenement gaat naar de Gentse organisatie @KWSPL., die de Spaanse organisatie @ASAPGranada praktisch en financieel ondersteunt! ASAP bestaat uit een groep vrijwilligers die mishandelde en verwaarloosde honden uit Spanje naar België, Nederland en Engeland brengt naar hun eigen gouden mandje.

Have a pawlicious day and see you soon!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Park Langerbrugge
Gentweg
9940 Evergem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 13 oktober 2019
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Contact barkintheparkbe@gmail.com
Links
Trefwoorden wijn, hond, Adoptiehonden, Benefiet - Goed Doel, Mocktail, genieten, natuur, asielhonden, degustatie wijnen, foodtruck, park