U bent hier:

Barak Bricolé

6 jaar

Kijk, de zwaluw maakt zijn nest in de bomen. Hij heeft geen handleiding of plan, maar maakt er iets mooi van. Dat kunnen wij ook! Een week lang gaan we als bouwmeesters aan de slag in het bos. We bedenken, ontwerpen en bouwen de gekste constructies. Inspiratie halen we bij de zwaluw of andere dieren in de natuur! Kunnen wij ons eigen bouwwerk maken? Hoe moet dat er dan uitzien? Met hout, touw, leem of stenen bouwen we er op los. Daarnaast spelen en genieten we van de natuur. Wedden dat iedereen straks jaloers is op onze barak?
- BRICOLAGEVAKANTIE -
Tijdens ‘Barak Bricolé’ draait alles rond bouwen en het al klauterend verkennen van de natuur. De deelnemers mogen zelf nadenken over een nest of ander bouwwerk en experimenteren met bouwmaterialen zoals hout, touw, enzovoort. Onze begeleiders prikkelen de verbeelding van de deelnemers door, naast bouwactiviteiten, verschillende activiteiten in het thema te voorzien.

Deze vakantie vindt plaats in het gele kasteel op hetzelfde moment als ‘Alsjewiewas’. De activiteiten van beide vakanties zijn verschillend, maar er wordt wel samen gegeten en de slaapruimtes worden gedeeld.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2007-2012
MAX. DEELNEMERS: 18

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Koning Kevin
Kapellekensweg 2
3010 Kessel-Lo (Leuven)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 18 augustus 2019 tot 24 augustus 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 271,00 €; Maximutarief: 312,00 €
€ 271,0
Organisatie Koning Kevin VZW
Contact info@koningkevin.be
016 350 550
Links
Trefwoorden Themakamp, Met overnachting
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Barak Bricolé op UiTmetVlieg.be